Aanmeldingsformulier Workshop

Effectiever Beïnvloeden
U kunt zich aanmelden door onderstaande gegevens in te vullen en te verzenden. U kunt ook alle gegevens per e-mail, fax of post sturen. Na aanmelding wordt u voorlopig (wel bindend aan de [annulerings]voorwaarden) op de deelnemerslijst geplaatst en ontvangt u een declaratie, die acht weken voor aanvang betaald dient te zijn. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u de definitieve plaatsingsbevestiging. Ongeveer vier weken voor aanvang sturen wij u de overige informatie, een deelnemerslijst en een routebeschrijving. Wij reserveren voor u een kamer in het conferentieoord.

Wanneer u de inschrijving binnen zes weken vóór het begin van de workshop annuleert of verplaatst, wordt de helft van het overgemaakte bedrag gecrediteerd. U bent het gehele bedrag verschuldigd wanneer u binnen drie weken vóór aanvang annuleert of verplaatst. Annuleren dient schriftelijk te geschieden. Verplaatsing is mogelijk in overleg met ons secretariaat, waarna wij een schriftelijke bevestiging van u vragen. U kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega van uw organisatie die aan de toelatingscriteria voldoet. In voorkomende gevallen heeft de Associatie voor Organisatie Ontwikkeling het recht de trainingsdata, locatie of kosten te wijzigen. Een inschrijving kan in het geval van een gewijzigde datum kosteloos worden geannuleerd. Bij onvoldoende deelname behoudt zich de Associatie voor OrganisatieOntwikkeling het recht voor een training te annuleren.

S.v.p. een ‘1’ invullen voor de eerste keus en een ‘2’ voor de 2e keus (voor als er op moment van ontvangst geen plaats meer vrij is). Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van aanmeldingsformulier.


 

Data 2018

1ste keus
2e keus
24 september t/m 27 september 2018 Joske Diesfeldt en Johann Wuestenberg  

 

Prijs voor 2018 € 3.325 excl. BTW en excl. hotelarrangement: (€ 679 p.p.)

 
NAAM + VOORLETTERS
man
vrouw
ORGANISATIE
FUNCTIE
AFDELING
POSTADRES WERK
POSTCODE WERK
PLAATS
TELEFOON
E-MAIL (ZAKELIJK)
PRIVÉADRES
POSTCODE
PLAATS
TELEFOON
EERDER GEVOLGDE SOCIALE VAARDIGHEIDSTRAININGEN:
HOEVEEL JAREN ERVARING (als adviseur, manager, projectleider, trainer, anders) HEEFT U (op moment van deelname minimaal 2 jaar vereist)
 
FACTUURADRES
ORGANISATIE
AFDELING
TER ATTENTIE VAN
POSTADRES
PLAATS
POSTCODE
E-MAIL
o.v.v. volgende CODE(S):
 
IK BEN AKKOORD MET DE BOVENGENOEMDE INSCHRIJVINGS- EN ANNULERINGSBEPALINGEN.

Stichting de Associatie voor OrganisatieOntwikkeling
Secretariaat: Bureau Secrétaire
Meeuwiskamp 24
3755 JN Eemnes
tel.: 035-6997250
fax: 035-6997280
E-mail bursecr@tiscali.nl